U bevindt zich hier:

Ervaren specialisten aan het woord


Leopold SuetersLeopold_Hres-klein_3.jpg
Leopold Sueters is aanbestedingsadvocaat bij Bartels Sueters Rassa Aanbestedingsadvocaten. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als consultant en advocaat op het gebied van het aanbestedingsrecht en heeft tientallen ondernemingen en aanbestedende diensten met succes in en buiten rechte bijgestaan in aanbestedingsgeschillen. Hij is o.m. docent bij de Grotius Specialisatieopleiding Aanbestedingsrecht (Radboud Universiteit) en is redacteur van de Tender Nieuwsbrief, Tijdschrift Jurisprudentie Aanbestedingsrecht en het Handboek Tekst en Commentaar Aanbestedingswet.

Ali RassaProfielfoto-Ali-Rassa_Lres-vierkant.jpg
Ali is als advocaat werkzaam in het aanbestedingsrecht en het contractenrecht (in het bijzonder civiel bouwrecht) bij Bartels Sueters Rassa Aanbestedingsadvocaten. Hij heeft ruime ervaring in het adviseren en procederen in zowel het aanbestedingstraject als gedurende de uitvoeringsfase van het contract. Zijn cliënten bestaan uit aanbestedende diensten en marktpartijen. Verder verzorgt hij als gastdocent de post-hbo opleiding ‘Aanbestedingen en Inkopen’ aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN).

Stephan CorversStephan-028_Portretfoto.jpg
Stephan Corvers is een ervaren en gerenommeerd juridisch expert op het gebied van inkoop, Europees aanbesteden en contractmanagement. Hij adviseert overheden op nationaal en Europees niveau en is extern expert van de Europese Commissie op het gebied van het aanbesteden van innovatie. Stephan Corvers is mede-oprichter en lid van de Raad van Advies van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht (NVVA). Hij publiceert regelmatig op het gebied van Europese aanbestedingen en verzorgt regelmatig diverse lezingen in nationaal en Europees verband. Vanwege zijn expertise op het gebied van ICT-aanbestedingen was Stephan Corvers als extern expert betrokken bij het parlementaire onderzoek naar ICT-projecten binnen de overheid dat in 2014 in opdracht van de Tweede Kamer werd uitgevoerd. Zijn juridisch adviesbureau Corvers Procurement Services ondersteunt jaarlijks vele overheden met complexe aanbestedingsvraagstukken en –projecten. Het kantoor is momenteel o.a. contractor voor het European Assistance for Innovation Procurement (eafip) initiatief – een initiatief vanuit de Europese Commissie (DG Connect) gericht op promotie, training en lokale assistentie van Europese aanbestedende diensten rondom het aanbesteden van innovatieve ICT-oplossingen.

Chantal Bartels Chantal-Bartels.jpg
Chantal Bartels is mediator en aanbestedingsjurist bij Bartels | ABC. Na bijna 20 jaar als advocaat te hebben gewerkt bij Bartels Sueters Rassa Aanbestedingsadvocaten richt zij zich nu op een andere aanpak van het oplossen van geschillen o.a. door mediation, waarbij zij partijen sturing geeft bij het vinden van hun eigen oplossing. Zij werkt tevens als Of counsel voor Bartels Sueters Rassa Aanbestedingsadvocaten en Corvers Procurement Services B.V.

De laatste editie van de kennis-sessie De afgewezen inschrijver bij aanbestedingen kreeg een overall cijfer van 8,0 !

De laatste editie van de kennis-sessie Tips en valkuilen bij wijziging en beëindiging overheidscontracten kreeg een overall cijfer van 8,3 !


Daarnaast kreeg de laatst gegeven workshop Succesvol aanbesteden van ICT-opdrachten gemiddeld een !

 


 

 

Button_Aanmelden_green.png